• Dolar
    32.502
  • Euro
    34.741
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.409
KIRIKKALE
22°
00:51

Akşam'a Kalan Süre

Sevgilisinin boğazını kesti

Kırıkkale'de kan donduran bir olay yaşandı. Alparslan Türkeş Bulvarı üzerindeki Dispanser Kavşağı'nda meydana gelen olayda, yanında bulundurduğu bıçakla sevgilisinin boğazını kesti.


Kırıkkale'de kan donduran bir olay yaşandı. Alparslan Türkeş Bulvarı üzerindeki Dispanser Kavşağı'nda meydana gelen olayda, otomobiliyle seyir halinde olan E.B. isimli sürücü, iddiaya göre sevgilisi olduğu belirtilen F.C. isimli kadınla tartıştı. Tartışmanın etkisiyle aracıyla kaza yapan E.B., kazanın ardından tartışmayı sürdürdü. Bu sırada E.B., yanında bulundurduğu bıçakla F.C.'nin boğazını kesti.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edilerek müdahalede bulundu. Ağır yaralanan F.C., ilk müdahalenin ardından ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, kadının hayati tehlikesi bulunuyor.

Şüpheli E.B., polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Polis, olayın yaşandığı otomobilde ve kaza alanında inceleme yaparken, soruşturma devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

30 yıl ve 8 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 firari yakalandı

İlginizi Çekebilir

Toprak “Kadınlarımız İçin Projelerimiz Var”

İlginizi Çekebilir

Kavşak Projeleri ile Kırıkkale yeniden şekillenecek

Haber Yorumları

Yorum Yaz

19926

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#